cvanhuizen webdevelopment, ICT Consultancy en meer

Christiaan van Huizen

foto Christiaan
  • ICT consultant
  • software ontwikkelaar
cvanhuizen
email: info@cvanhuizen.nl
linkedin: cvanhuizen

KvK nummer: 65399943

Welkom

Als solution architect help ik organisaties bij het vormgeven van een ict oplossing en/of implementatie trajecten. Een architectuur in de ICT beschrijft de business wensen, schetst het eind doel en helpt snelle beslissingen te nemen. Afhankelijk van uw wensen stellen we een business architectuur, (target) solution architectuur op en/of geven we architectuur een plek in Agile werkwijze.

Achtergrond

Na jarenlang als software ontwikkelaar en ict consultant werkzaam te zijn geweest voor bedrijven in media, transport en logistiek en financiƫle dienstverlening heb ik in 2012 overstap gemaakt naar rol van solution architect.

In deze rol heb ik het voorrecht gehad betrokken te zijn bij aantal zeer ambitieus en/of complexe trajecten. Bijvoorbeeld een volledige vernieuwing van internet bankieren omgeving en mobile app, opstarten van een nieuwe crm implementatie met Microsoft dynamisch 365 als vervanger van Siebel, een online medewerkers applicatie en verschillende website en web content management oplossingen.

Bij organisaties als ABN AMRO, Rabobank, NOS, KRO, ProRail heb ik veel ervaring opgedaan met de verschillende facetten die komen kijken bij het realiseren van software zoals continuous delivery, functional programming, Agile/Devops, test automation, business-it alignment.

In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan hoe architectuur een plaats te geven in een agile omgeving. In samenwerking met de Agile teams, scrum master en product owners help ik graag snelle beslissingen en architectuur in te passen.

Door mijn achtergrond als software ontwikkelaar heb ik nog steeds veel affiniteit met techniek maar juist op de vertaling tussen functionaliteit en techniek ligt mijn ambitie en kracht.

Contact

Mocht ik iets voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie bel of mail dan gerust. Of het nu gaat om kleine of grote implementaties ik spreek graag met u over de mogelijkheden.